Bubu gustă pentru prima oară 🌱 NaturNes Bio NutriPuffs

Ce faci atunci când ești plecată de acasă cu bebe și vine ora gustării? Sau ce faci dacă nu ai avut timp pentru a pregăti ceva special pentru momentul gustării celui mic? Ei bine, cineva s- gândit la noi, mămicile. Pare greu de crezut, nu?

Iată că există o variantă bio, nutritivă și sățioasă pentru micile burtici și degețelele pofticioase. Zilele trecute cei de la Nestlé ne-au facut cadou o serie de produse gândite special pentru diversificare. În interiorul pachetului, alaturi de produsele primite se afla și o scrisoare pentru noi:

Dragă Mami,

Nu-i așa că vă pun în dificultate situațiile în care Bubu poftește la diferite snack-uri și gustări total nepotrivite celor mici!
Este atât de dificil momentul în care trebuie să îi refuzați dorințele!
Tocmai de aceea pentru că știm cât de importantă este nutriția adecvată în alimentația copiilor și pentru că ne dorim ca Bubu să crească înconjurat doar de fericire și iubire, am pregătit pentru voi o surpriză captivantă: 4 gustări pe bază de cereale 100% bio, fructe și legume, pe care noi le-am numit NaturNes Bio NutriPuffs.
Acestea sunt coapte, nu prăjite, nu conțin nici sare și nici zaharuri adăugate și sunt concepute special pentru cei mici.

Suntem tare curioși să aflăm părerea lui Bubu despre ele!🙂

Ne-am bucurat și ne-am distrat cu această ocazie în timp ce bebe a încercat cele 4 sortimente de NutriPuffs, produse lansate recent de Nestle ca parte din gama lor pentru bebeluși și toddleri NaturNes Bio, cu ale căror ceareale biscuiți și piureuri de fructe pentru bebeluși sunteți probabil deja familiarizați.Evident că cel mai entuziasmat de gustarea bio de la Nestlé a fost nimeni altul decât Bubu, care a răvășit de îndată platoul pe care îl pregătisem special pentru această ocazie.

Mami și tati, la fel de curioși din fire ca și cel mic, au testat toate sortimentele înainte. Facem astfel cu tot ceea ce îi oferim celui mic.

Tăticul pofticios a declarat ca sortiment câștigător NutriPuffs cu cereale și roșii, de care cu greu s-a putut dezlipi apoi😂 .

Bebe a testat și el cele 4 sortimente de gustări: cu cereale și banană, cu cereale și zmeură, cereale și roșii și cu cereale și morcov. Le-a servit împreună cu câteva feliuțe de banană și măr, pentru că noi am observat că atunci când simțurile îi sunt stimulate de o varietate de forme, culori, texturi și gusturi sunt șanse mai mari ca el să mănânce mai bine.

Preferatele sale au fost NutriPuffs cu cereale și zmeură și NutriPuffs cu cereale și morcov. Extrem de curios și încântat de noile forme și texturi, înainte de fiecare înghițitură s-a jucat cu gustările steluțe și mini-chipsuri. Toată experiența a fost – pe lângă o gustare reușită– și un prilej de descoperire prin joacă.

Recunosc că aveam emoții gândindu-mă că e posibil să nu îi placă. Știm cu toții că bebelușii sunt imprevizibili când vine vorba de gusturi noi, aceasta este una din încercările mai grele ale etapei de diversificare a celor mici. Nici Bubu nu este o excepție, sunt câteva alimente și feluri de mâncare pe care le mănâncă oricând cu succes, cât despre restul: mesele sunt mereu o provocare și o încercare continuă de a îi dezvolta gustul și de a-l convinge să accepte cât mai multe alimente din toate grupele.

Am fost plăcut surprinsă când am văzut că NutriPuffs nu conțin zahăr sau sare adăugată. Așa cum știți probabil, mai toate produsele (cu puține excepții), de multe ori chiar și cele pentru bebeluși conțin zahăr sau sare, nerecomandate pentru un copil mic. Încercăm, pe cât posibil, să îl ferim de alimente extrem de procesate sau care conțin ingrediente nepotrivite pentru bebeluși și toddleri. Ne dorim să îi cultivăm gustul pentru mâncarea sănătoasă așa că ne-am bucurat să avem încă o variantă perfectă pentru gustările servite rapid sau în deplasare. Noi le-am servit de fiecare dată cu succes alături de fructe și/sau legume.Dacă nu sunteți încă familiarizați cu NaturNes Bio NutriPuffs, iată câteva detalii care pe noi ne-au convins că aceștia sunt o gustare nutritivă și potrivită pentru bebeluși– începând cu vârsta de 8 luni:

🌱calitate baby-bio– produse concepute pentru cei mici

🌱ingredientele folosite sunt cultivate special pentru hrana bebelușilor, ceea ce se traduce printr-o mai mare grija acordată provenienței și procesului de cultivare.

🌱gustări pe bază de cereale 100% bio fără arome artificiale

🌱fără sare sau zaharuri adăugate– doar cantitățile ce se găsesc în mod natural în fructele, legumele și cerealele utilizate

🌱cu vitamina B1

🌱textură fină datorită căreia se topesc ușor în gură!

🌱coapte, nu prăjite!

🌱formă și dimensiune potrivite pentru a dezvolta dexteritatea și masticația celor mici, astfel încât ei pot învăța extrem de ușor sa apuce singuri cu mânuța și să ducă la guriță.

🌱soluție adaptată vârstei fragede a bebelușilor ce poate fi servită începând cu vârsta de 8 luni, încurajând astfel auto-diversificarea (BLW- baby led weaning).

Mami și tati au apreciat de asemenea faptul că NutriPuffs de legume sunt sub formă de minichipsuri, iar cele cu fructe vin sub formă de steluțe, fiecare are propria culoare în funcție de ingredientul definitoriu (banane, zmeură, morcovi, roșii). Aceste mici detalii ni s-au părut destul de sugestive, făcându-le ușor de deosebit în cazul în care sunt așezate pe un platou împreună și cineva vrea să știe înainte exact ce servește. Un alt lucru interesant și plăcut atunci când am încercat și noi gustările cu cereale este că acestea au inițial un soi de crunchiness (sunt ușor crocante), însă se topesc încet în gură și au o textură fină– fiind ideale pentru gurițele celor mici pentru că ușurează masticația și deglutiția.

Pentru Bubu o masă reușită este aproape mereu una în care alimentele servite îl intrigă și îi stârnesc curiozitatea. De cele mai multe ori se joacă cu ele înainte de a le băga în guriță. Și de data aceasta mânuțele jucăușe și-au făcut de cap, iar rezultatul poate fi observat în imaginea de mai jos: 🥰

Mulțumim Nestlé pentru cadou! Bubu a fost foarte încântat de gustările NaturNes Bio NutriPuffs.

🌱Oare v-am făcut curioși?🌱

Dacă le-ați încercat și voi cu cei mici așteptăm în comentarii părerile voastre!

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻